Sedinta extraordinara de ianuarie la Consiliul Judetean Caras-Severin

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.01.2012 20:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Resita - Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a dispus convocarea unei şedinţe extraordinare pentru data de 25 ianuarie a.c., ora 12, cu următoarele puncte înscrise pe ordinea de zi :

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Funcţionare al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Caraş- Severin.
2. Proiect de hotărâre privind stabilirea costului mediu lunar de întreţinere pentru persoanele îngrijite în Căminul pentru Persoane Vârstnice Reşiţa, pe anul 2012.
3. Proiect de hotărâre privind stabilirea costului mediu lunar de întreţinere pentru persoanele vârstnice îngrijite în Căminul pentru Persoane Vârstnice Sacu, pe anul 2012.
4. Proiect de hotărâre privind stabilirea costului mediu lunar de întreţinere pentru persoanele vârstnice îngrijite în Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Constantin şi Elena”, pentru anul 2012.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al judeţului Caraş-Severin, pe anul 2012.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetelor de venituri şi cheltuieli a instituţiilor şi serviciilor publice de sub autoritatea Consiliului Judeţean sau finanţate de către acesta, pe anul 2012.
7.Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general consolidat al judeţului Caraş-Severin pe anul 2012.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului lucrărilor de drumuri judeţene şi comunale, finanţat din sume defalcate din TVA, pentru anul 2012.
9. Proiect de hotărâre pentru revocarea Hotărârii Consiliului Judeţean Caraş-Severin nr.24/28.02.2011 privind aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne în valoare de 31.050.000 lei.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne în valoare de 100.000.000 lei.
11. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Caraş-Severin nr.90/2011 privind aprobarea organigramei şi a statelor de funcţii ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin.
12. Proiect de hotărâre privind exprimarea avizului consultativ referitor la normele anuale de venit pe categorii de meserii pentru anul 2012, stabilite de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Caraş-Severin.
13. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Judeţean Caraş-Severin pentru a face parte din Comisia de acreditare a furnizorilor de servicii sociale din judeţul Caraş-Severin.
14. Proiect de hotărâre privind constituirea Comisiei de selecţie şi a celei de soluţionare a contestaţiilor, precum şi conţinutul anunţului public pentru singura sesiune de selecţie a ofertelor culturale, pe anul 2012.
15. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean nr.87/11.07.2008 privind desemnarea consilierilor judeţeni pentru a face parte din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică la nivelul judeţului Caraş-Severin, modificată.
16. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean nr.88/11.07.2008 privind validarea componenţei nominale a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Caraş-Severin, modificată.
17. Raport anual privind capacitatea de apărare împotriva incendiilor şi măsurile de optimizare a acestuia.
18.Planul Strategic pe anul 2012, al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Caraş-Severin.
19. Informare asupra nivelului de asigurare a securităţii şi siguranţei civice a comunităţii, pe trimestrul IV/2011.
20. Raport de activitate al Bibliotecii Judeţene „Paul Iorgovici”, pe anul 2011.
21. Informare privind constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor prevăzute de O.G.nr.43/1997, activităţi desfăşurate de persoane împuternicite în acest sens din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat a Judeţului Caraş-Severin.
22.Informare cu privire la participarea unui delegat al Consiliului Judeţean Caraş-Severin la reuniunea de lucru ce a avut loc la Szeged, Ungaria , în data de 28 noiembrie 2011.
23.Întrebări.Interpelări.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.