SEDINTA EXTRAORDINARA la CONSILIUL JUDETEAN TIMIS de ZIUA JUDETULUI TIMIS. De ce? Sa-si stabileasca SALARIILE si INDEMNIZATIILE!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.07.2017 19:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta extraordinara in data de 28 iulie 2017, ora 11.00, in Sala Multifuncţionala a Palatului Administrativ.

Ordinea de zi a şedinţei este urmatoarea:
1. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului rectificat al judeţului Timiş pe anul 2017.
2. Proiect de hotarare privind stabilirea coeficienţilor de ierarhizare şi a salariilor de baza pentru funcţiile publice din cadrul familiei ocupaţionale ”Administraţie” din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Timiş, a compartimentului Asistenţa juridica Consilieri judeţeni şi stabilirea indemnizaţiei consilierilor judeţeni.
3. Proiect de hotarare privind privind stabilirea coeficienţilor de ierarhizare şi a salariilor de baza pentru funcţiile din cadrul familiei ocupaţionale ”Administraţie” din cadrul aparatului propriu al Direcţiei Generale de Asistenţa Sociala şi Protecţia Copilului Timiş, al Direcţiei de Evidenţa a Persoanelor Timiş şi al Direcţiei de Prestari Servicii Timiş, servicii publice din subordinea Consiliului Judeţean Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.