Sedinta la Consiliul Judetean pe 26 aprilie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.04.2012 15:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Preşedintele CJ Timiş Constantin Ostaficiuc a semnat dispoziţia de convocare a Consiliului Judeţean Timiş în şedinţă ordinară, care va avea loc în data de 26 aprilie, de la ora 10, în Sala Multifuncţională a Palatului Administrativ.Ordinea de zi a şedinţei este următoarea:
1. Întrebări, interpelări
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetelor secţiunii de funcţionare şi a secţiunii de dezvoltare pentru bugetul propriu al judeţului Timiş pe trimestrul I 2012
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului rectificat al Judeţului Timiş şi a bugetelor rectificate ale unor instituţii şi servicii publice pe anul 2012
4. Proiect de hotărâre privind tarifele pentru lucrările de evaluare a terenului de către Muzeul Banatului Timişoara
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei de Avizare pentru Lucrări de Intervenţii pentru obiectivul de investiţie ”Reabilitare DJ 692 Periam – DN 6; km 39+780 – 49+900”
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei de Avizare pentru Lucrări de Intervenţii pentru obiectivul de investiţie ”Reabilitare DJ 693 Orţişoara – Seceani, km 35+200 – 45+400”
7. Proiect de hotărâre privind acceptarea unei oferte de donaţie
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
9. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea “Programului de transport judeţean de persoane prin curse regulate pentru perioada 01.07.2008-30.04.2013”
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Studiului privind Strategia de Dezvoltare Spaţială a judeţului Timiş pentru domeniul ţintă - Turism”.
11. Proiect de hotărâre pentru aprobarea modificării componenţei Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism a judeţului Timiş
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatelor finale ale evaluării performanţelor manageriale ale managerilor unor instituţii publice de cultură aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean Timiş.
13. Proiect de hotărâre privind desemnarea membrilor comisiilor de evaluare şi comisiei de soluţionare a contestaţiilor pentru evaluarea performanţelor manageriale ale managerilor de la Muzeul Satului Bănăţean Timişoara şi Teatrul pentru Copii şi Tineret “Merlin” Timişoara.
14. Proiect de hotărâre pentru modificarea unor State de funcţii şi Organigrame ale aparatului de specialitate, instituţiilor şi serviciilor publice de interes judeţean
15. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Convenţiei pentru realizarea şi actualizarea Registrului electronic central privind persoanele cu handicap
16. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare cu Asociaţia Mediatorilor Timiş
17. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare cu Asociaţia Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate.
18. Diverse.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.