Sedinta la Consiliul Judetean Timis pusa pe... (dos)PITT

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.08.2015 17:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 31 august 2015, ora 10,00, in Sala Consiliului din Palatul Administrativ situat in Timisoara, B-dul Revolutiei din 1989, nr. 17.
Ordinea de zi cuprinde:
1. Proiect de hotarare privind propunerea aprobarii dezmembrarii unei parcele de teren din domeniul public al Judetului Timis.
2. Proiect de hotarare privind aprobarea darii in intretinere si exploatare gratuita a retelelor de alimentare cu energie electrica a Parcului Industrial si Tehnologic Timisoara.
3. Proiect de hotarare privind solicitarea trecerii unor imobile din domeniul public al Orasului Faget in domeniul public al Judetului Timis si administrarea Consiliului Judetean Timis.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.
5. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
6. Proiect de hotarare privind aprobarea demararii procedurilor de realizare a proiectului de investitie ,,Construirea unei maternitaţii in proximitatea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Pius Branzeu Timisoara”.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea Ghidului de eligibilitate pentru finantarea Programului actiunilor din domeniul culturii in Judetul Timis pe anul 2016.
8. Proiect de hotarare privind propunerea de modificare a caietului de sarcini privind concesionarea parcelelor cu hala construita din perimetrul Parcului Tehnologic si Industrial Timisoara.
9. Proiect de hotarare privind propunerea de incetare a contractului de concesiune nr. 5101/30.04.2014 incheiat cu Societatea „NEW TRICOT” S.R.L Timisoara.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea incetarii de contractului de concesiune nr. 5130/20.04.2006 incheiat intre Judetul Timis si Societatea „TRIM-LINE” S.R.L Timisoara.
11. Proiect de hotarare privind propunerea de constatare a incetarii contractului de concesiune nr. 4622/02.04.2007 incheiat cu Societatea „PANSARMIS” S.R.L Timisoara.
12. Proiect de hotarare privind modificarea unor contracte de concesiune incheiate de catre Consiliul Judetean Timis cu societati care isi desfasoara activitatea in Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara.
13. Proiect de hotarare privind incadrarea in categoria drumurilor judetene a sectorului de drum comunal DC 46 Sacalaz (DN 59A) – Dudestii Noi (DC 45) cuprins intre km 0+000 si km 7+200.
14. Proiect de hotarare pentru aprobarea modificarii bugetului alocat “Agendei principalelor manifestari cultural-artistice si sportive” pentru anul 2015.
15. Proiect de hotarare privind constituirea comisiei de preluare a arhivei de la Societatea IPROTIM S.A. Timisoara.
16. Proiect de hotarare privind propunerea de schimbare a denumirii Bibliotecii Judetene Timis in Biblioteca Judeteana Timis „Sorin Titel”.
17. Proiect de hotarare privind aprobarea Acordului destinat implementarii programului experimental franco-roman de reinsertie a familiilor cetatenilor romani apartinand minoritatii Romilor incheiat intre Oficiul Francez pentru Imigratie si Integrare, Institutia Prefectului Judetul Timis si Judetul Timis.
18. Proiect de hotarare privind aprobarea acordarii unui sprijin financiar unitatilor de cult si personalului neclerical din unitatile de cult apartinand cultelor religioase recunoscute in Romania din bugetul propriu al Judetului Timis pe anul 2015.
19. Proiect de hotarare privind aprobarea achizitionarii de servicii juridice in vederea reprezentarii Judetului Timis, Consiliului Judetean Timis si a Presedintelui Consiliului Judetean Timis in fata instantelor de judecata in litigiile avand ca obiect revendicari salariale ale angajatilor din institutiile din subordinea Consiliului Judetean Timis.
20. Intrebari. Interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.