Sedinta ordinara cu servicii juridice si instante de judecata

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.02.2015 15:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 25 februarie 2015, ora 10.00, in Sala Consiliului din Palatul Administrativ.
Pe ordinea de zi figureaza:
1. Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii unui imobil din domeniul privat in domeniul public al Judetului Timis.
2. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a insusirii apartenentei la domeniul public al Judetului Timis a Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica nr. 2 Lugoj.
3. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a insusirii apartenentei la domeniul public al Judetului Timis a Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Sinersig.
4. Proiect de hotarare privind propunerea modificarii Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 197/29.10.2014 privind preluarea in administrarea Consiliului Judetean Timis a unor spatii din imobilul situate in Municipiul Timisoara, strada Razboieni, nr. 2, necesare desfasurarii activitatilor Bibliotecii Judetene Timis.
5. Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii unor active fixe corporale din domeniul public in domeniul privat al Judetului Timis in vederea casarii si demolarii.
6. Proiect de hotarare privind aprobarea executarii unor lucrari la imobilul situat in Municipiul Timisoara, strada General Praporgescu, nr. 2.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.
8. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate special unor operatori de transport rutier.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru lucrarea “Amenajare intersectie DJ 681C km 23+328 la nivel cu CF nr. 216 Ilia – Lugoj, km 55+527”.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea Devizului General actualizat aferent Documentatiei de Avizare pentru Lucrari de interventii pentru obiectivul “Asfaltare drum judetean DJ 592B Tormac – Sipet, km 27+872 – 29+679, L = 1,8 km”.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea Documentatiei de Avizare pentru Lucrari de interventii pentru obiectivul “Amenajare intersectie DJ 691 cu DC 68 in localitatea Giarmata.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii unor prevederi din Conventia privind utilizarea drumului de acces din cadrul Parcului Tehnologic si Industrial Timisoara incheiata intre Consiliul Judetean Timis si Societatea “Inform Media Imobiliar” S.R.L.
13. Proiect de hotarare privind acceptul suplimentarii capacitatii de curent electric pentru parcela B7 concesionata de catre Societatea “Doset Impex” S.R.L.
14. Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii contractului de concesiune nr. 5130/20.04.2006 incheiat intre Consiliul Judetean Timis si Societatea “Trim Line” S.R.L. de catre Societatea “The Black Rock 2013” S.R.L.
15. Proiect de hotarare privind privind aprobarea Strategiei comune de dezvoltare si valorificare a potentialului turistic al Canalului Bega in zona transfrontaliera Romano-Sarba si a rezultatelor de proiect.
16. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.
17. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Directiei de Prestari Servicii Timis.
18. Proiect de hotarare privind aprobarea contributiei financiare a Judetului Timis la bugetul de venituri si cheltuieli a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Managementul Situatiilor de Urgenta ADIVEST pentru anul 2015.
19. Proiect de hotarare privind aprobarea contributiei financiare a Judetului Timis la bugetul de venituri si cheltuieli la Fondul pentru Dezvoltare Regionala al Regiunii Vest si la functionarea Birourilor Regionale de Cooperare Transfrontaliera Timisoara si Oradea pentru anul 2015.
20. Proiect de hotarare privind aprobarea organizarii retelei scolare de invatamant special liceal si special postliceal din Judetul Timis pentru anul scolar 2015 – 2016.
21. Proiect de hotarare privind aprobarea achizitionarii de servicii juridice in vederea reprezentarii Judetului Timis si a Presedintelui Consiliului Judetean Timis in fata instantelor de judecata.
22. Proiect de hotarare privind acordarea Diplomei de Excelenta a Judetului Timis.
23. Proiect de hotarare privind aprobarea finantarii unor structuri sportive in anul 2015.
24. Proiect de hotarare privind aprobarea “Agendei principalelor manifestari cultural-artistice si sportive” pe anul 2015.
25. Proiect de hotarare privind modificarea componentei comisiilor de specialitate ale Consiliului Judetean Timis.
26. Intrebari. Interpelari. Diverse.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.