Sedinta ordinara la CJT cu ambrozie, gandac paros si Muzeul Banatului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.04.2014 11:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul judetean Timis a fost convocat in  sedinta  ordinara in data de 29 aprilie 2014, ora 10, in sala consiliului din Palatul Administrativ situat in Timisoara, B-dul Revolutiei din 1989, nr. 17.
Pe ordinea de zi figureaza:
1.Proiect de hotarare privind aprobarea inchirierii unor spatii din imobilul situat in municipiul Timisoara, Calea Martirilor, nr. 198.
2.Proiect de hotarare privind acordul pentru cesionarea unor actiuni ale Societatii Nationale Aeroportul International Timisoara – Traian Vuia S.A. catre Judetul Timis.
3.Proiect de hotarare pentru modificarea anexei nr. 1 la Hotararea Consiliului Judetean Timis nr. 167/19.12.2012 privind darea in folosinta gratuita a unor spatii din Bastionul “Theresia” din Timisoara.
4.Proiect de hotarare privind propunerea de modificare a “Programului de transport judetean de persoane prin curse regulate pentru perioada 01.01.2014 – 30.06.2019”.
5.Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
6.Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinta.
7.Proiect de hotarare privind aprobarea darii in folosinta gratuita a unor spatii din Palatul Administrativ aflate in domeniul public al Judetului Timis.  
8.Proiect de hotarare privind solicitarea trecerii unor imobile din domeniul public al statului in domeniul public al Judetului Timis.
9.Proiect de hotarare pentru modificarea si completarea Normativului privind dotarea cu autovehicule si consumul lunar de carburanti.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea participarii Judetului Timis prin Consiliul Judetean Timis la promovarea si implementarea obiectivului de investitii “Centrul Intermodal Regional de Transport Marfa Timisoara – Remetea Mare”.
11. Proiect de hotarare privind componenta Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica a Judetului Timis.
12.Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a Devizului General actualizat dupa atribuirea contractului de lucrari privind obiectivul de investitie “Modernizare DJ 694 Dumbrava – Matnicu Mic, km 0+000 – 8+900, L = 8,9 km”.
13.Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a Devizelor Generale actualizate dupa atribuirea contractelor de lucrari privind lucrarile de reparatii curente: “Ranforsare sistem rutier pe DJ 609B Tipari – Balint, km 2+617 – 5+994, 6+964 – 7+422, 8+241 – 9+286, L total = 4,880 km” si “Reparatii curente la pod pe DJ 591, km 11+710 peste raul Bega, la Sanmihaiu Roman – Judetul Timis”.
14.Proiect de hotarare privind propunerea de prelungire a contractului de inchiriere incheiat cu Societatea „Romtelecom” S.A.
15.Proiect de hotarare privind propunerea de prelungire a contractului de inchiriere incheiat cu Societatea „ROTH” S.R.L. Timisoara.
16.Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetelor sectiunii de functionare si a sectiunii de dezvoltare pentru bugetul propriu al Judetului Timis pe trimestrul I 2014.
17.Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului rectificat al Judetului Timis pe anul 2014.
18.Proiect de hotarare privind aprobarea ocuparii de catre Societatea „BORGO Italiano” S.R.L. a unei portiuni din DJ 592 km 11+181 stanga.
19.Proiect de hotarare privind aprobarea incetarii Contractului de management a domnului Ciubotaru Dan Leopold la Muzeul Banatului Timisoara.
20.Proiect de hotarare privind aprobarea numirii managerului interimar  la Muzeul Banatului Timisoara.
21.Proiect de hotarare privind modificarea prevederilor Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 143/2012 cu modificarile si completarile ulterioare.
22.Proiect de hotarare privind aprobarea cofinantarii de catre Consiliul Judetean Timis a Proiectului “Consilierea carierei si servicii de practica profesionala in psihologie adresate elevilor si studentilor”.
23.Proiect de hotarare pentru aprobarea “Regulamentului privind combaterea speciei Ambrosia artemisiifolia L. (floarea pustei, iarba parloagelor) – specie invaziva”.
24.Proiect de hotarare pentru aprobarea “Regulamentului privind combaterea daunatorului Gandacul paros – Epicometis hirta”.
25.Proiect de hotarare pentru aprobarea numirii unui reprezentant al Judetului Timis in Asociatia Judeteana de Canotaj Timis si pentru plata cotizatiei catre aceasta structura sportiva.
26.Proiect de hotarare privind aprobarea contributiei financiare a Judetului Timis la bugetul de venituri si cheltuieli al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Managementul situatiilor de urgenta ADIVEST pentru anul 2014.
27.Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii Hotararii Consiliului Judetean Timis nr.156/30.09.2013 pentru aprobarea promovarii proiectului “Achizitionare echipamente specifice pentru imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie in situatii de urgenta si pentru acordarea asistentei medicale de urgenta si a primului ajutor calificat in Regiunea Vest etapa a III-a”.
28.Proiect de hotarare privind aprobarea Intelegerii de colaborare intre Judetul Timis din Romania si Provincia Yunnan din Republica Populara Chineza.
29.Proiect de hotarare privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judetului Timis in Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Apa-Canal Timis.
30.Intrebari, interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.