Sedinta ordinara la CJT intr-o zi de doliu pentru Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.12.2014 12:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul judetean Timis se va intruni in  sedinta ordinara in data de 17 decembrie 2014, ora 14,00, in Sala Revolutiei din Palatul Administrativ.
Ordinea de zi cuprinde:
1.Proiect de hotarare privind solicitarea trecerii imobilului 3445 Timisoara din domeniul public al statului si administrarea Ministerului Apararii Nationale in domeniul public al Judetului Timis si administrarea Consiliului Judetean Timis.
2.Proiect de hotarare privind acordul executarii unor lucrari de hidroizolare la subsolul imobilului din Municipiul Timisoara, b-dul Republicii, nr. 2.
3.Proiect de hotarare privind modificarea inventarului bunurilor care apartin domeniului public al Judetului Timis.
4.Proiect de hotarare privind aprobarea acordarii cu titlu gratuit a dreptului de uz si a dreptului de acces si utilizare in favoarea Societatii Sold Energy S.R.L. asupra unei suprafete de teren din perimetrul drumului judetean DJ 572 aflat in domeniul public al Judetului Timis.
5.Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
6.Proiect de hotarare privind aprobarea taxelor judetene pentru anul fiscal 2015.
7.Proiect de hotarare privind aprobarea tarifelor pentru unele servicii de interes judetean in anul fiscal 2015.
8.Proiect de hotarare privind aprobarea normativelor de cheltuieli pentru imbracaminte, incaltaminte, materiale igienico-sanitare, rechizite/manuale, jucarii, transport, materiale cultural-sportive, precum si a majorarii alocatiei de hrana pentru copiii cu varsta de la zero la trei ani inclusiv, pentru copii/tineri care beneficiaza de o masura de protectie speciala in sistemul rezidential si pentru mamele protejate in serviciul maternal al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.
9.Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de ocupare al functiilor publice pe anul 2015 al aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Timis.
10.Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului rectificat al Judetului Timis pe anul 2014.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea demararii procedurilor de pregatire a proiectului de investitie de infrastructura rutiera judeteana – Centura Timisoara Sud – pentru accesarea Programului Operational Regional 2014 – 2020.
12.Proiect de hotarare privind numirea domnului Cretu Tudor in functia de manager al Bibliotecii Judetene Timis.
13.Proiect de hotarare privind incetarea Contractului de management al doamnei Megyes Labadi Eva la Teatrul pentru Copii si Tineret “Merlin” Timisoara.
14.Proiect de hotarare privind numirea domnului Plesa Laurentiu in functia de manager al Teatrului pentru Copii si Tineret “Merlin” Timisoara.
15.Intrebari. Interpelari. Diverse.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.