Sedinta (ordinara) la Consiliul Judetean cu... Marcel Tolcea

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.05.2013 12:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Judeţean Timiş a fost convocat în şedinţă  ordinară în data de 28 mai, de la ora 10, în Sala Multifuncţională a Palatului Administrativ.
Pe ordinea de zi a şedinţei:  
1. Întrebări, interpelări.
2. Proiect de hotărâre privind modificarea prevederilor Hotărârii Consiliului Judeţean Timiş nr. 163/2012 privind aprobarea tarifelor pentru unele servicii de interes judeţean în anul fiscal 2013.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii unor spaţii din imobilul Bastionul „Theresia”.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
5. Proiect de hotărâre privind numirea comisiei de cenzori la SC „Aviaţia Utilitară Timişoara” SA.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri pentru continuarea procedurii de concesionare a serviciului de operare a Depozitului de deşeuri nepericuloase din comuna Ghizela, judeţul Timiş din cadrul proiectului „Sistem Integrat de Management al Deşeurilor în Judeţul Timiş”.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatelor finale ale evaluării performanţelor manageriale pentru anul 2012 ale managerilor instituţiilor publice de cultură aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean Timiş.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea încetării contractului de management al domnului Tolcea Marcel la Muzeul de Artă Timişoara.
9. Proiect de hotărâre privind numirea managerului interimar la Muzeul de Artă Timişoara.
10. Proiect de hotărâre privind acordul de principiu pentru participarea Judeţului Timiş prin Consiliul Judeţean Timiş în cadrul parteneriatului de proiect pentru promovarea şi implementarea obiectivului de investiţii „Centrul Intermodal Regional de Transport Marfă Timişoara – Remetea Mare, judeţul Timiş”.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea promovării proiectului „Sistem integrat pentru taxe, impozite şi registru agricol la nivelul judeţului Timiş”.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea contribuţiei financiare a Consiliului Judeţean Timiş la Fondul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii Vest şi la funcţionarea Birourilor Regionale de Cooperare Transfrontalieră Timişoara şi Oradea pentru anul 2013.
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea contribuţiei financiare a Consiliului Judeţean Timiş la bugetul de venituri şi cheltuieli al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă ADIVEST pentru anul 2013.
14. Proiect de hotărâre privind participarea judeţului Timiş, prin Consiliul Judeţean Timiş, la constituirea „Asociaţiei Sportive Clubul de Handbal Politehnica Timişoara”.
15. Diverse.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.