Sedinta ordinara la Consiliul Judetean Timis. Vezi ce se mai voteaza!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.02.2014 18:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Consiliul judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 27 februarie 2014, de la ora 10, in sala consiliului din Palatul Administrativ.
Pe ordinea de zi figureaza:
1. Proiect de hotarare privind darea in administrare Directiei de Prestari Servicii Timis a unei parcele de teren aflata in patrimoniul privat al Judetului Timis.
2. Proiect de hotarare privind aprobarea cumpararii imobilului situat in municipiul Timisoara, bv. Revolutiei din 1989, nr. 15A, jud. Timis identificat prin CF nr. 400328 – Timisoara, cu nr. top 494/1.
3. Proiect de hotarare privind darea in folosinta gratuita la Muzeul Banatului Timisoara a unor imobile aflate in patrimoniul public al Judetului Timis.
4. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a atribuirii directe a unor trasee din “Programul Judetean de transport persoane prin curse regulate pentru perioada 01.01.2014 – 30.06.2019” unor operatori de transport rutier.
5. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
6. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinta.
7. Proiect de hotarare privind propunerea de revocare si desemnarea reprezentantilor Consiliului Judetean Timis in Adunarea Generala si Consiliul de Administratie al Societatii APCAN Timis S.A.
8. Proiect de hotarare privind aprobarea acordarii cu titlu gratuit a dreptului de uz si de servitute, si a dreptului de acces si utilizare in favoarea Societatii Kronos Solar Projects Lumina Solara S.R.L. asupra unei suprafete de teren din perimetrul drumului Judetean DJ 693 aflat in domeniul public al Judetului Timis.
9. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 144/2012 a Consiliului Judetean Timis.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de ocupare a functiilor publice al Camerei Agricole a Judetului Timis pe anul 2014.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii si completarii Regulamentului de Organizare si Functionare al Consiliului Judetean Timis.
12. Proiect de hotarare privind modificarea componentei comisiilor de specialitate.
13. Proiect de hotarare privind instituirea titlului de “Cetatean de onoare al judetului Timis”.
14. Proiect de hotarare privind aprobarea contributiei Judetului Timis, prin Consiliul Judetean Timis in vederea sustinerii proiectului pilot “Screening pentru boli metabolice pentru nou nascutii din Judetul Timis”.
15. Proiect de hotarare privind demararea procedurilor de incetare a contractului de finantare si inceperea identificarii altor surse pentru realizarea proiectului “Centrul Judetean Multifunctional pentru Sustinerea Afacerilor Timisoara”.
16. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a organizarii retelei scolare de invatamant special liceal si special postliceal din Judetul Timis pentru anul scolar 2014-2015.
17. Proiect de hotarare privind aprobarea “Agendei principalelor manifestari cultural-artistice si sportive”.
18. Proiect de hotarare privind finantarea unor structuri sportive.
19. Proiect de hotarare privind aprobarea preturilor medii ale unor produse agricole pentru anul fiscal 2014.
20. Proiect de hotarare privind aprobarea ocuparii zonei drumului Judetean nr. 691.
21. Proiect de hotarare privind aprobarea Protocolului de colaborare dintre Judetul Timis, Romania si Raionul Nisporeni, Republica Moldova.
22. Proiect de hotarare privind aprobarea platii cotizatiei anuale catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Deseuri Timis.
23. Proiect de hotarare privind aprobarea cofinantarii de catre Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis a proiectului”Asistenta tehnica pentru pregatirea Aplicatiei de finantare si a documentatiei de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din Judetul Timis in perioada 2014-2020”
24. Raport privind situatia bunurilor Consiliului Judetean Timis si a unitatilor subordonate ca urmare a inventarierii pe anul 2013.
25. Intrebari, interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.