Sedinta ordinara la Consiliul Judetean Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.02.2016 11:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 25 februarie 2016, ora 10,00, in Sala Consiliului din Palatul Administrativ situat in Timisoara, B-dul Revolutiei din 1989, nr. 17, cu urmatoarea ordine de zi:
1.    Proiect de hotarare privind propunerea darii in administrarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Banat” al Judetului Timis, a unui imobil aflat in domeniul public al Judetului Timis.
2.    Proiect de hotarare privind propunerea darii in administrarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Banat” al Judetului Timis, a unor imobile aflate in domeniul privat al Judetului Timis.
3.    Proiect de hotarare privind propunerea darii in administrare catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul Judetean Timis, a unor spatii din imobilul situat in Municipiul Jugoj, strada Timisorii, nr. 27 – 33, aflate in domeniul public al Judetului Timis.
4.    Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.
5.    Proiect de hotarare privind modificarea Normativului privind dotarea cu autovehicule si consumul lunar de carburanti.
6.    Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de transport pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
7.    Proiect de hotarare privind propunerea de modificare a “Programului de transport judetean de persoane prin curse regulate pentru perioada 01.01.2014 – 30.06.2019”.
8.    Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului pentru acordarea sprijinului financiar unitatilor de cult din Judetul Timis apartinand cultelor religioase recunoscute din Romania si alocarea unui sprijin financiar unitatilor de cult apartinand cultelor religioase recunoscute din judetul Timis.
9.    Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetelor sectiunii de functionare si a sectiunii de dezvoltare pentru bugetul propriu al Judetului Timis pe anul 2015.
10. Proiect de hotarare privind completarea Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 223/2015 de aprobare a tarifelor pentru unele servicii de interes judetean.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea procedurilor pentru concesionarea parcelelor din perimetrul Parcului Tehnologic şi Industrial Timisoara (PITT) şi inchirierea spaţiilor disponibile din Pavilionul Administrativ PITT.
12. Proiect de hotarare pentru aprobarea Regulamentului de Organizare   si Functionare a Camerei Agricole a Judetului Timis.
13. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de ocupare a functiilor publice pe anul 2016 al Camerei Agricole a Judetului Timis.
14. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.
15. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Muzeului Banatului Timisoara.
16. Proiect de hotarare privind aprobarea organizarii retelei scolare de invatamant special liceal si postliceal din Judetul Timis pentru anul scolar 2016-2017.
17. Proiect de hotarare privind stabilirea Zilei Judetului Timis.
18. Proiect de hotarare privind aprobarea majorarii cotizatiei pentru anul 2016 catre Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Judetul Timis.
19. Proiect de hotarare privind aprobarea platii cotizatiei anuale catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Apa si Canal.
20. Proiect de hotarare privind aprobarea platii cotizatiei anuale si a contributiei financiare a Judetului Timis la bugetul de venituri si cheltuieli al Agentiei pentru Managementul Energiei Timis pentru anul 2016.
21. Proiect de hotarare privind aprobarea contributiei financiare a Judetului Timis la bugetul de venituri si cheltuieli a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru managementul Situatiilor de urgenta ADIVEST pentru anul 2016.
22. Proiect de hotarare privind propunerea de modificare a Anexei nr. 1 si a Anexei nr. 5 la Hotararea Consiliului Judetean Timis nr. 161/2013 cu privire la component consiliilor de conducere ale institutiilor publice de cultura de interes judetean.
23. Proiect de hotarare privind numirea unui reprezentant al Judetului Timis in conducerea Asociatiei “ACS Poli Timisoara”.
24. Proiect de hotarare privind numirea reprezentantilor Judetului Timis in Adunarea Generala a Asociatiei “Baschet Club Timisoara”.
25. Proiect de hotarare privind aprobarea componentei Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica a Judetului Timis.
26. Intrebari,  Interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.