Sedinta ordinara la Consiliul Local cu penalitati... patologice

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.05.2015 11:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Local al Municipiului Timisoara a fost convocat in şedinţa ordinara in data de 8 mai 2015, de la ora 14, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Timisoara din B-dul. C.D. Loga nr. 1.

Pe ordinea de zi a şedintei este prevazuta in anexa (document ataşat mai jos) se afla de la proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului local al Municipiului Timişoara pe anul 2015 pana la privind rectificarea bugetului local al Municipiului Timioara pe anul 2015.

Pe de alta parte, se reorganizeaza aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Timişoara şi se modifica structura organizatorica prin subordonarea Compartimentului Servicii Informatice şi a Biroului Tehnic administratorului public şi se mai modifica planul de administrare al Regiei Autonome de Transport Timisoara, Contractul de mandat, Regulamentul de organizare si functionare al Regiei Autonome de Transport Timisoara, Organigrama si Statul de functii aprobate prin HCLMT nr. 503/22.10.2013 si modificate prin HCLMT nr. 441/12.09.2014.

Consiliul Local va aproba şi sustinerea din bugetul local a 51.600 Euro, suma necesara platii a Echipamentelor medicale pentru anatomie patologica aferente Lotului 1 si incasarea de la Furnizor a penalitatilor de intarziere calculate pana la data efectiva de livrare a acestora  din contractul de furnizare in cadrul proiectului „Dezvoltarea unui sistem regional transfrontalier de centre medicale de excelenta pentru imbunatatirea diagnosticului antenatal al malformatiilor fetale in aria Timisoara-Vrsac”, unde exista riscul pierderii partiale a finantarii, respectiv a sumei de 701.859,03 Euro.

Ar mai fi probleme precum aprobarea participarii Directiei Politiei Locale Timisoara la ,,Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National"- 2015, in vederea achizitionarii a 7 (şapte) autovehicule noi pentru parcul auto propriu, dar şi revocarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Timisoara numarul 143/01.06.1999 prin care a fost aprobat ,,Regulamentul privind inchirierea adaposturilor de protectie civila in municipiul Timisoara’’.

Documente atasate

Unele documente sunt in format PDF si pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu il aveti il puteti descarca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.