Sedinta (si) de buget la Consiliul Judetean

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.01.2012 12:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Preşedintele CJT Constantin Ostaficiuc a emis dispoziţia privind convocarea Consiliului Judeţean Timiş în şedinţă ordinară, care va avea loc în 31 ianuarie, de la ora 10, în sala consiliului din Palatul Administrativ (Corp anexă). Ordinea de zi a şedinţei este următoarea:
1. Întrebări, interpelări.
2. Proiect de hotărâre privind repartizarea unor sume defalcate din cota de 21% din impozitul pe venit pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, respectiv a proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală pe anul 2011.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului rectificat al Judeţului Timiş şi a bugetelor rectificate ale unor instituţii şi servicii publice pe anul 2011.
4. Proiect de hotărâre privind utilizarea şi regularizarea excedentului bugetului judeţului Timiş în anul 2012.
5. Proiect de hotărâre privind repartizarea unor sume pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2012.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării indicatorilor tehnico-economici ai proiectului de investiţie “Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Periam”.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării şi susţinerii financiare a proiectului „CASA”.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului Judeţului Timiş şi a bugetelor unor instituţii şi servicii publice pe anul 2012.
9. Proiect de hotărâre privind stabilirea preţurilor medii ale unor produse agricole pentru anul fiscal 2011.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru serviciile specifice realizate de Camera Agricolă a judeţului Timiş în anul fiscal 2012.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea plăţii cotizaţiei anuale către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii unei construcţii din domeniul public în domeniul privat al judeţului Timiş în vederea demolării.
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractului de închiriere încheiat cu Institutul Francez – Timişoara.
15. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită a unui spaţiu din Bastionul „Theresia” Timişoara către Agenţia de Dezvoltare Economico - Socială Timiş.
16. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judeţean Timiş în cadrul Comisiei de Acreditare a Furnizorilor de Servicii Sociale Timiş.
17. Proiect de hotărâre privind aprobarea componenţei Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Timiş.
18. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Timiş pe anul 2012.
19. Diverse.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.