Seful (oltean!) de la IPJ TIMIS, numit la conducerea POLITIEI ROMANE...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.03.2017 13:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 3 martie 2017, chestorul de poliţie Spiridon Virgil, adjunct al Inspectorului  General al Poliţiei Romane, a fost imputernicit sa exercite, cu caracter temporar, functia de adjunct I al Inspectorului General al Poliţiei Romane.

Şi tot prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 3 martie a.c., chestor de poliţie Mirescu Ioan, inspector şef al I.P.J. Timiş, a fost imputernicit sa exercite, cu caracter temporar, functia de adjunct al Inspectorului General al Poliţiei Romane.

Comisar-sef de politie Mirescu Ion a fost imputernicit sa exercite functia de sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, prin ordin al viceprim-ministrului, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, cu data de 27 ianuarie 2015.
Pana atunci, Ion Mirescu a fost sef peste Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera din Timisoara.
Pana cand a fost numit la Timisoara, in 2013, Ion Mirescu a fost angajat la Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Mehedinti, la Inspectoratul de Politie al Judetului Mehedinti, precum si la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.