Seminar interactiv de legislatie fiscala

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.12.2012 19:59 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Vineri, 7 decembrie 2012, ora 9, Sala Europa/CRAFT va găzdui seminarul "Modificari majore aduse legislatiei fiscale. Noi reglementari introduse prin OG 15/2012, plata TVA la incasarea facturii, alte noutati".
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş prin Centrul Enterprise Europe Network în parteneriat cu Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen organizează în data de 7 decembrie 2012, cu începere de la ora 9:00, în Sala EUROPA a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, un seminar-dezbatere cu tema MODIFICĂRI MAJORE ADUSE LEGISLAŢIEI FISCALE, Noi reglementări introduse prin OG 15/2012, plata TVA la încasarea facturii, alte noutăţi.
Principalele teme de discuţie: Regimul taxei pe valoare adăugată (TVA) la încasare şi reglementări TVA în cadrul UE; Reglementări privind factura electronică;
Regimul deducerilor fiscale pentru vehiculele rutiere; Contribuţii sociale; Directive europene cu privire la evitarea dublei impozitări.
Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări – răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere.
De aceea, pentru ca prezentarea să fie personalizată pe speţele specifice firmei, participanţii sunt invitaţi să trimită, până în data de 5 decembrie 2012, la adresa de mail: amilin@cciat.ro, o listă a cazurilor cu care se confruntă în practică societatea comercială pe care o reprezintă şi care pot fi abordate pe parcursul seminarului.
Informaţii suplimentare la tel. 0256-490771/2, 0374160954, e-mail: amilin@cciat.ro, Alina Milin – consultant cameral.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.