SENZATII TARI. Cu doar 399 lei poti invata cum se merge DESCULT pe CARBUNI INCINSI!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.11.2016 19:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Pe 6 noiembrie, intre orele 14 – 19, la Hotel Timişoara, se va desfaşura un workshop de resetare si automotivare la sfarsitul caruia participantii pasesc desculti pe un strat de carbuni incinsi.
Astfel, vei avea ocazia de a calca descult pe un pat de 4-5 metri lungime de carbuni incinsi, mersul pe carbuni incinşi este opţiunea fiecaruia (nu este obligatoriu), dar peste 90% dintre participanţi aleg sa o faca.

Mersul pe carbuni incinşi reprezinta o experienta inedita in ceea ce priveste increderea in sine, in urma careia oamenii se schimba, se dezvolta, cresc personal, vad si simt ca au facut un lucru care pana atunci il credeau imposibil. Ce inveti la workshop? Descoperi cum sa obţii performanţe de excepţie in orice domeniu activezi, folosind cel mai accesibil instrument de autodezvoltare: propria ta minte –  propria ta persoana.
 
Seminarul este pentru persoane clinic sanatoase. Cine se afla sub tratament sau consiliere psihologica, trebuie sa ceara acordul medicului sau psihologului.
Iar accesul tinerilor sub 18 ani se face doar cu acordul scris al parinţilor.
Se recomanda o ţinuta lejera, avand in vedere exerciţiul de la final, mersul pe carbuni, care se face cu talpile goale.
Bineinţeles, pentru participarea la workshop se plateşte şi o taxa, de 399 LEI (TVA inclus) / 1 persoana.

Peste 7000 de persoane, cu varste cuprinse intre 12 si 70 de ani, inclusiv persoane cu dizabilitati locomotorii, spun organizatorii, au pasit pe stratul de carbuni incinsi in ultimii 5 ani.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.