SENZATIONAL. FRONTIERISTII din SERBIA au alergat dupa o FEMEIE GRAVIDA in luna a 8-a!... Si n-au prins-o pana in ROMANIA!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.03.2017 13:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontiera Timişoara au depistat, in zona de competenţa a sectoarelor P.F. Oravita şi Deta, 9 cetateni straini, 5 pakistanezi şi 4 sirieni, care au incercat sa intre ilegal in Romania, cu scopul de a ajunge in tari din vestul Europei. Printre cei opt cetaţeni straini, se afla şi o femeie insarcinata in luna a opta, care a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In dimineaţa zilei de 14 martie, in jurul orei 06.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oravita, judeţul Caraş - Severin, au depistat, pe directia localitatii de frontiera Varadia, 4 cetateni straini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii.
In cadrul verificarilor preliminare s-a stabilit ca cei in cauza sunt cetateni sirieni, 3 barbati şi o femeie, cu varste cuprinse intre 21 si 57 de ani.
Intrucat femeia este insarcinata in luna a opta si a acuzat o stare de rau, aceasta a fost transportata cu o ambulanţa la spital, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

###

Tot in dimineaţa zilei de 14 martie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Deta, in cooperare cu politisti din cadrul Sectiei 9 de Politie Jebel, in jurul orei 10.00, in apropierea localitatii de frontiera Jebel, au depistat 5 cetateni straini, care nu isi justificau prezenta in zona, acestia fiind preluati si transportati la sediul institutiei pentru cercetari.
In cadrul verificarilor, s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt cetateni din Pakistan, 4 adulti si un minor, cu varste cuprinse intre 16 si 42 de ani, care nu aveau documente asupra lor.
Persoanele in cauza au declarat ca intentionau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.