Serviciu de inchiriere biciclete la Universitatea de Vest

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.05.2013 18:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Marţi, 21 mai, ora 16, va fi lansat serviciul de închiriere biciclete Cicloteque, la Universitatea de Vest din Timişoara.
Serviciul va pune la dispoziţia studenţilor şi cadrelor didactice din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara 40 de biciclete în cele trei centre de la Universitatea de Vest, Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor şi Ringul Bursier.
Utilizatorii vor putea închiria bicicletele dintr-un centru, le vor folosi apoi pentru deplasarea în oraş şi, la final, le pot returna în oricare dintre cele trei centre.
Primele patru ore de închiriere sunt gratuite, urmând ca apoi utilizatorul să plătească 5 lei/oră dacă doreşte să folosească o perioadă mai lungă bicicleta.
Cicloteque este un proiect al Asociaţiei MaiMultVerde şi UniCredit Ţiriac Bank  în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timişoara, Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor şi RETIM Timişoara.
Cele trei centre din Timişoara sunt deschise în fiecare zi a săptămânii între orele 08.00 şi 20.00. Serviciul Cicloteque este adresat studenţilor şi cadrelor didactice din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Închirierea bicicletelor se poate face în centre şi online pe site-ul www.cicloteque.ro/timisoara, urmând trei paşi simpli: înregistrarea, crearea unui cont şi rezervarea bicicletei. Primele patru ore de închiriere sunt gratuite, iar dacă utilizatorul doreşte să închirieze bicicleta pentru o perioadă mai îndelungată, tariful este de 5 lei/oră. Împreună cu bicicleta, utilizatorul primeşte şi echipamentul de protecţie necesar (antifurt, cască de protecţie, genunchiere, mănuşi). După închiriere, bicicletele pot fi returnate în oricare dintre centrele Cicloteque deschise.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.