Serviciul de Investigare a ... anvelopelor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.09.2012 09:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În data de 15.09.2012, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciului Investigaţii Criminale şi Biroului Furturi din auto au acţionat într-o piaţă din Timişoara destinată comercializării de autoturisme şi piese auto,vizând combaterea activităţilor comerciale desfăşurate prin utilizarea de metode evazionist fiscale.

Cu această ocazie au fost controlate 24 de societăţi comerciale şi persoane fizice şi verificate în baza de date 42 de autoturisme achiziţionate din spaţiul intracomunitar şi 20 de autoturisme înmatriculate în ţară.
Au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 52000 de lei pentru expunerea spre vânzare a bunurilor fără documente de provenienţă sau fără a avea preţul de comercializare afişat.
Totodată au fost confiscate 87 de anvelope şi 38 de jante în valoare de 32600 de lei, care urmează a fi valorificate prin DGFP, conform prevederilor legale.
Spre exemplu, V. Iboica, de 41 de ani, din Timişoara, a fost depistat în timp ce oferea spre vânzare 31 de anvelope cu jante, fără a avea documente de provenienţă.
Persoana a fost sancţionată cu amendă de 1500 de lei, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.
P.L. Marcel, de 38 de ani, din Timişoara, a fost depistat în timp ce oferea spre vânzare 56 de anvelope pentru care nu poseda documente de provenienţă.
Persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei. iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.