Sex si scandal... in folosul comunitatii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.10.2012 11:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Biroul Juridic al Poliţiei Locale Timişoara a înregistrat anul acesta un număr de 315 dosare în care s-a propus executarea de muncă în folosul comunităţii pentru persoanele care au încălcat legislaţia în vigoare, dar nu au achitat sancţiunile primiteşi nici nu posedă bunuri pe numele lor pentru a fi executaţi silit. 

În general, cazurile cele mai frecvente sunt cele legate de practicarea cerşetoriei, întreţinerea de relaţii sexuale contra unor sume de bani, abandonarea de deşeuri, deplasarea cu căruţa pe drumurile publice.
Există însă şi altfel de cazuri cum ar fi tulburarea fără drept a liniştii publice, pentru care un cetăţean din Secuieni – Neamţ va trebui să muncească în folosul comunităţii 30 de ore, acesta fiind sancţionat de patru ori.
Un altul din Cozmeşti - Vaslui trebuie să muncească 16 ore pentru provocare şi participare la scandal.
Alte două persoane, din Teremia Mare şi Galaţi, trebuie să muncească în folosul comunităţii 6 respectiv 20 de ore pentru că au călătorit pe mijloacele de transport în comun fără bilet şi nu şi-au achitat sancţiunile.
Recordul în ultima perioadă este cel al unui bărbat din Umbrăreşti, judeţul Galaţi, care a primit sentinţa de muncă în folosul comunităţii la 32 de sancţiuni de câte 150 lei fiecare pentru că a comercializat diverse obiecte fără a deţine autorizaţie în acest sens. Acesta are de executat 270 de ore în folosul comunităţii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.