Sfantul Nicolae se prefectureste la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.12.2013 11:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Vineri, 6 decembrie 2013, ora 10, in Sala Revoluţiei din cadrul Palatului Administrativ Timişoara, va avea loc şedinta Colegiului prefectural al judetului Timis.
Pe ordinea de zi figureaza:
1. Prezentarea Programului de masuri de supraveghere sanitara veterinara in perioada premergatoare şi in timpul sarbatorilor de iarna, in domeniul igienei şi sanataţii publice sanitare veterinare. Direcţia Sanitara Veterinara şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş.
2. Informare privind verificarea modului de comercializare a produselor specifice sarbatorilor de iarna şi programul de masuri pentru efectuarea controalelor in perioada sarbatorilor de iarna. Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Timiş.
3. Prezentarea Programului de masuri pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţa publica pe raza judeţului Timiş in perioada premergatoare şi in timpul sarbatorilor de iarna. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş.
4. Proiect de hotarare pentru aprobarea Planului comun de acţiune privind coordonarea activitaţilor specifice sarbatorilor de iarna, intreprinse in judeţul Timiş, pentru protejarea sanataţii şi siguranţei cetaţenilor, in perioada premergatoare şi in timpul sarbatorilor de iarna, al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Timiş şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.
5. Diverse.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.