Si ALBANEZII fug in... EUROPA. Dar prin ROMANIA. S-a auzit si acolo de GUVERNUL lucrului bine facut!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.03.2017 13:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera timiseni au depistat, in zona de competenta, patru cetateni din Albania care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania, pe jos, intrucat aveau interdictie de a intra in Spatiul Schengen.

In data de 26.03.2017, in jurul orei 15.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga, judetul Timis, au observat patru persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe camp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii.
Imediat, politistii de frontiera au procedat la retinerea persoanelor care nu isi justificau prezenta in zona de frontiera si conducerea lor la sediul politiei de frontiera pentru cercetari.
In cadrul verificarilor, s-a stabilit ca este vorba despre patru cetateni albanezi, avand varste cuprinse intre 22 si 51 de ani.
Barbatii au declarat ca au incercat sa treaca frontiera din Serbia in Romania, pe jos,pe la frontiera verde, intrucat doreau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei si aveau interdictie de a intra in Spatiul Schengen.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cele patru persoane fiind predate autoritatilor sarbe in baza acordului de readmisie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.