Si atunci i-am condamnat la inchisoare...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.01.2014 15:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii timiseni au depistat doua persoane condamnate la inchisoare.

La data de 17 ianuarie a.c., politistii orasului Faget au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii.
Astfel, politistii l-au depistat pe B. Sorin, din Faget, condamnat de Judecatoria Faget la o pedeapsa privativa de libertate de doi ani, pentru comiterea infractiunii de violare de domiciliu.
In fapt, barbatul, in noaptea de 02 spre 03 ianuarie 2013, a patruns fara drept, prin escaladarea unui geam, intr-o locuinta si a refuzat sa o paraseasca la solicitarea proprietarului.

In aceeasi zi, politistii din cadrul Postului Giroc au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii.
Astfel, a fost depistata R. Loredana, de 39 de ani, din localitatea Chisoda, condamnata de Judecatoria Timisoara la o pedeapsa privativa de libertate de 3 ani, pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica peste limita legala si al carei permis de conducere a fost anulat.
In fapt, femeia, la data de 19 octombrie 2010, in jurul orei 00.20, a fost depistata de politisti in timp ce conducea un autoturism pe strada Uranus, din Timisoara, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice si avea permisul de conducere anulat pentru alte infractiuni savarsite la regimul rutier.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.