Si banateanul este frate cu... padurea de la Bazos

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.05.2013 13:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - După ce a avut loc inaugurarea primei părţi a proiectului având ca obiectiv demararea reamenajării Parcului Dendrologic de la Bazoş, urmat, în luna octombrie a anului trecut, de un cros la care au participat mai bine de 200 de persoane, iar în aprilie,  de Ziua Consulatelor, Fundaţia Verde 2000, Şcoala Gimnazială 30 şi Asociaţia Culturală Kratima din Timişoara organizează, în parteneriat cu Institutul de Cercetări şi Amenajări Silvice (I.C.A.S.), acţiunea „Copile, descoperă pădurea!”.
Evenimentul va avea loc vineri 24 mai 2013, la ora 9.30, în Parcul Dendrologic de la Bazoş şi va fi destinat întru totul celor mici, prilejuind organizarea unor ateliere pentru copii, în vederea descoperirii pădurii cu toate cele cinci simţuri.
Atelierele vor fi coordonate de prof. Nicolae Diminescu, preşedintele Fundaţiei Verde 2000.
Evenimentul îi are ca invitaţi pe prof. Cornel Petroman, Inspector Şcolar General, Mihai Dănuţ Cepeha, Director al Agenţiei de Protecţie a Mediului Timiş, pe Tiberiu Jivan, Primarul Comunei Bucovăţ, precum şi pe Pedro Carreira, CEO în cadrul Continental Automotive din Timişoara, cel mai fidel partener al proiectului, încă de la
demararea acestuia.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.