Si ingerii au nevoie de ajutor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.12.2012 19:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Asociaţia „Speranţă şi Acţiune” susţine un spectacol de caritate miercuri 12 decembrie 2012, ora 18, la Colegiul Naţional de Artă Ion Vidu din Timişoara.

Obiectivul acţiunii „Şi îngerii au nevoie de ajutor” este strângerea de fonduri şi prezentarea activităţii Asociaţiei pe anul 2012.
Evenimentul va avea loc în sala de concerte Ion Vidu şi va debuta cu un concert de colinde oferit de Corul de copii al Colegiului Naţional de Artă Ion Vidu, urmat de o licitaţie de obiecte de artă donate de studenţii Facultăţii de Design din cadrul Universităţii Tibiscus, a Facultăţii de Arte şi Design din cadrul Universităţii de Vest Timişoara precum şi obiecte donate de artişti plastici renumiţi local.
Din spectacol nu va lipsi muzica de relaxare, invitat fiind Gheorghe Iovu.
Cei prezenţi vor fi martorii unui moment de binefacere, în care organizatorii vor înmâna un scaun cu rotile pliabil lui Havril Adrian Ionuţ, diagnosticat cu tetrapareză spastică.
Adrian este ajutat de voluntarii Asociaţiei Speranţă şi Acţiune prin strângerea donaţiilor în cadrul campaniei de caritate Ajutaţi-l pe Adrian!.
Tetrapareza spastică este cea mai gravă formă de diplegie spastică, cu frecvenţă crescută la nou-născuţii cu encefalopatie hipoxic-ischemica, infecţii intrauterine, malformaţii structurale cerebrale grave. Boala afectează toate membrele, în special pe cele superioare.
Asociaţia „Speranţă şi Acţiune” a fost înfinţată pe data de 10 mai 2012 şi are ca obiect realizarea unor activităţi cu caracter social, caritabil şi educativ pentru sprijinirea financiară şi morală a persoanelor aflate în dificultate, a familiilor sărace cu mulţi copii prin asigurarea unui adăpost şi a hranei, ajutarea persoanelor cu dizabilităţi în scopul remedierii handicapului şi multe alte activităţi de ajutorare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.