Si politistii au bacalaureatul lor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.06.2013 19:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Cu ocazia examenului naţional de bacalaureat, poliţiştii timişeni acţionează în zona unităţilor de învăţământ, în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş a dispus măsuri de suplimentare a dispozitivelor de ordine şi siguranţă publică.
Cele 57 de unităţi de învăţământ, situate pe raza judeţului Timiş, în care vor susţine examenele cei 5912 elevi înscrişi, vor fi incluse în itinerariile de patrulare, în special pe timpul plecării şi sosirii candidaţilor şi a însoţitorilor acestora la/de la locurile de susţinere a examenelor.
86 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali vor acţiona zilnic, în zona adiacentă instituţiilor de învăţământ, pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.
De asemenea, poliţiştii rutieri vor asigura fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.