Si srilankezii fug din Romania!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.11.2015 12:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare – I.T.P.F. Timisoara au depistat 4 cetateni Sri Lanka,  ce intentionau sa iasa ilegal din Romania, pe jos, pe la frontiera verde.
In data de 30 noiembrie 2015, in jurul orei 1, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, patru persoane care se deplasau pe jos, pe camp, dinspre interiorul tarii, spre frontiera.
Imediat, o patrula de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiasi sector a procedat la retinerea persoanelor la aproximativ 150 metri interior fata de teritoriul statului vecin.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoanele de sex masculin, cu varste cuprinse intre 31 si 40 de ani, sunt cetateni din Sri Lanka, ce au intrat legal in Romania, in baza unei vize de lunga sedere.
Acestia au declarat ca intentionau sa ajunga in Italia si, pentru ca nu detineau vize pentru Spatiul Schengen, s-au deplasat pe jos, pe camp, pana in momentul retinerii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.