Si Timisoara se va energiza cu Bokwa Fitness

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.03.2013 17:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În data de 19 martie 2013, timişorenii pasionaţi de sport vor putea încerca Bokwa Fitness, un program cardio energic şi uşor de urmat, care umple sălile de sport din Europa şi din Statele Unite.
Bokwa a intrat deja în vieţile a milioane de persoane din întreaga lume, este prezent din luna ianuarie în săli din Bucureşti şi Braşov şi va fi prezent începând cu luna martie şi în sălile din Timişoara, Sibiu, Cluj, Suceava şi Mureş.
În Timişoara, lansarea programului va avea loc în data de 19 martie 2013,  la Liceul Henri Coandă (Sala de festivităţi), cu începere de la ora 18.
Ora demonstrativă va fi ţinută de Claudiu Guţu, unul dintre primii instructori care au absolvit cursul de Bokwa şi sunt autorizaţi să predea această disciplină.
Fără paşi de dans, fără coregrafii prestabilite, fără elemente numărate, Bokwa înseamnă 50 de minute de activitate cardio bazată pe mişcări ce trasează litere, cifre şi semne, executate pe fundalul sonor al unor hituri internaţionale.  
Pentru că mişcările se reţin extrem de repede şi nu presupun abilităţi speciale de dans, clasa de Bokwa poate fi urmată în acelaşi timp de începători, intermediari şi avansaţi, de cei care se mişcă cu uşurinţă în ringul de dans şi de cei care nu au mai călcat de ani buni într-o sală de sport, de copiii care abia au învăţat literele şi cifrele sau de sportivii de performanţă care vor să fie provocaţi cu ceva mereu nou.
Reţeta creată de Paul Mavi, o personalitate în domeniul fitness-ului din Statele Unite, este simplă, eficientă şi distractivă însă trebuie încercată ”pe viu” pentru a fi gustată pe deplin.
Marţi, 19 martie 2013, timişorenii pasionaţi de mişcare sunt aşteptaţi la Liceul Henri Coandă, cu începere de la ora 18, la o oră demonstrativă susţinută de Claudiu Guţu, instructor certificat Bokwa.
În prezent, România are nouă instructori autorizaţi să predea această disciplină plus un specialist în educaţie (Rustam Haceaturov, Bokwa Education Specialist Trainer), acreditat de Bokwa Internaţional ca formator de instructori pentru România şi ţările adiacente.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.