Si Timisoara va avea un mic carnaval de la Rio

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.03.2014 17:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Miercuri, 2 aprilie, Timişoara va fi gazda la cea de-a II-a editie a Fashion Evolution - Brazilian Carnival Fashion & Make-up Show, o mica parte din celebrul Carnaval de la Rio.
Show-ul se va desfasura la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, incepand cu ora 18:30.

Un eveniment fashion-monden care va oferi timisorenilor un adevarat spectacol timp de 6 ore, in care vor fi prezentate colectiile Aurei Dumitru, Mihaelei Motisan, Flaviei Vieriu, Krisztinei Keresztes, Paluggio, Leonard Collection si Ego by Catalin Botezatu.
Proiectul Fashion Evolution aduce la Timisoara numeroase vedete, persoane publice si make-up artisti internationali, precum Alexandru Abagiu si Denis Kartashev.
Cei 500 de invitati se vor delecta cu un concert-show Brazilian Carnival by Andreea Balan, un show spectaculos de make-up by Iuliana Sandu si hairstyle by Sergiu Bacioi precum si doua trupe de dansatori care vor oferi un spectacol exotic.

In data de 9 octombrie 2013 a avut loc prima editie Fashion Evolution – Make-up and Fashion Extravaganza.
Evenimentul a fost un real succes, a avut peste 250 de invitati, au prezentat 7 designeri celebri din Romania si au participat numeroase persoane publice si vedete.
Proiectul Fahion Evolution promoveaza moda si brandurile romanesti, dorind sa includa Timisoara pe harta oraselor cu cea mai mare deschidere catre evenimentele mondene.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.