Si totusi, exista anticoruptie in judetul Timis!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.05.2014 15:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poate nu ştiaţi, dar, pe 30 mai, Directia Generala Anticoruptie din cadrul Ministerul Afacerilor Interne sarbatoreste noua ani de la infiintare, ca structura de politie judiciara, specializata in prevenirea si combaterea coruptiei in randul personalului ministerului.

Evident, momentul in care Directia Generala Anticoruptie s-a constituit ca unitate de elita, in anul 2005, este sprijinului oferit de Uniunea Europeana, prin acordarea de asistenta specializata din partea Marii Britanii si a Spaniei.
Pentru a marca ziua aniversara, ofiterii Serviciului Judetean Anticoruptie Timis, impreuna cu politisti din cadrul Inspectoratului Judetean Timis, au efectuat o serie activitati de informare destinate cetatenilor, in municipiul Timisoara.
Ofiterii din cadrul Serviciului Judetean Anticoruptie Timis au desfasurat activitati de informare si promovare a liniei verde anticoruptie 0800.806.806 in randul cetatenilor.
Ca principal canal de comunicare cu publicul, linia verde anticoruptie 0800.806.806 pune la dispozitia cetatenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de coruptie, putand fi apelata din orice retea de telefonie fixa sau mobila de pe teritoriul Romaniei.

Se spune ca, prin toate actiunile sale, Directia Generala Anticoruptie promoveaza legalitatea, integritatea, onestitatea si profesionalismul, ca standard atat pentru personalul propriu, cat si pentru cel al M.A.I. si incurajeaza un comportament corect care sa corespunda motto-ului institutional „Integritate pentru credibilitate”.
Aşa ca Serviciul Judetean Anticoruptie Timis vine in sprijinul persoanelor care doresc sa formuleze sesizari privitoare la savarsirea unor fapte de coruptie de catre functionarii Ministerului Afacerilor Interne la numarul de telefon 0256.220330 sau la adresa de e-mail  timis.dga@mai.gov.ro.

Şi sa mai spuna cineva ca nu se intampla nimic cu anticorupţia in judeţul Timiş!...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.