Si tramvaiele se opresc de Ziua Nationala a Romaniei, nu-i asa?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.11.2013 16:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - R.A.T.T. a anuntat ca duminica, 1 decembrie 2013, cu ocazia evenimentelor de aniversare a Zilei Nationale a Romaniei, in intervalul orar 08:00 – 13:00, traseul tramvaielor care circula pe liniile 1, 2, 4, 5, 6 va fi modificat.
La fel se va intampla si in cazul curselor de autobuz de pe linia 22.
Mai exact, tramvaiele de pe aceste linii nu se vor mai deplasa intre Piata 700 Timisoara si Piata Traian, in acest perimetru avand loc parada militara.
Traseele liniilor de tramvai se vor modifica dupa cum urmeaza:
Tramvaiele de pe liniile 1 si 2 vor circula pe traseul: Gheorghe Doja - 1 Decembrie – strada Stefan cel Mare – strada Dacilor -  Piata Badea Cartan – strada Mihail Kogalniceanu -  bucla Gara de Est si retur;  
Tramvaiele de pe liniile 4, 5 si 6 vor circula pe traseul: strada Nemoianu – bulevardul Regele Ferdinand – bulevardul 16 Decembrie - strada Gheorghe Doja – strada 1 Decembrie – bulevardul Stan Vidrighin ( cu exceptia tramvaielor de pe linia 6, care vor merge la Gara de Est) si retur.
In acelasi interval orar, in care traseele mijloacelor de transport in comun vor fi modificate, R.A.T.T. pune la dispozitia calatorilor un autobuz care va circula la un interval de 25 de minute, acesta urmand sa circule pe traseul: Piata Traian – strada Dacilor - Piata Badea Cartan – strada Kogalniceanu – strada Avram Imbroane – strada Gh. Adam - Calea Dorobantilor – strada Andrei Saguna – strada Ion Mihalache si retur.  
Autobuzele de pe linia 22 vor opri in toate statiile, cu exceptia celor de la Prefectura si Bastion. Acestea vor intoarce la sensul giratoriu de pe strada Pestalozzi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.