Simulari ale organismelor ONU la Timisoara Model United Nations

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.04.2014 14:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - A patra editie a proiectului Timisoara Model United Nations va avea loc in perioada 9-11 mai 2014, in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Cea de-a patra editie aduce in prim plan tema referitoare la impactul tehnologiei, al stiintei si al inovatiei asupra obiectivelor ONU, “The impact of Science, Technology and Innovation on the objectives of the UN”.
Tema va fi intens dezbatuta in cadrul a trei comitete: Consiliul de Securitate, Consiliul Economic si Social si Consiliul Drepturilor Omului.

Proiectul, pus in practica de Asociatia Tineretul ONU din Romania - Filiala Timisoara, urmareste crearea unui mediu adecvat dezvoltarii personale si aptitudinilor practice, care nu sunt suficient de accentuate in mediul academic.
Se doreste familiarizarea participantilor cu  procedurile si procesele decizionale ale organismelor ONU, fiind o ocazie speciala pentru studentii care doresc sa ia parte la simulari ale organismelor ONU, dar mai ales care doresc sa dobandeasca cat mai multe informatii despre domeniul relatiilor internationale si sa isi imbogateasca cunostintele despre comunicare, discurs public si persuasiune.
Si la aceasta editie sunt asteptati studenti care doresc sa-si exerseze abilitatile de negociere, persuasiune si lucru in echipa.

De-a lungul celor trei editii desfasurate pana in prezent au participat studenti din tara, dar si din strainatate, profesori si personalitati publice recunoscute in domeniul academic si diplomatic.
Participantii se pot inscrie pana la data de 27.04.2014.
Pentru mai multe detalii si inscriere, accesati www.timisoara.unyouth.ro/timisoaramun2014.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.