Singurii revolutionari din Romania sunt in Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.12.2012 12:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Şedinţa festivă de la Consiliul Local al municipiului Timişoara a fost, aşa cum era de aşteptat, cu scântei şi artificii. Evident, la figurat.
Cei mai mulţi dintre vorbitorii din partea revoluţionarilor au declarat că se simt umiliţi şi exterminaţi, înfierându-l pe prim-ministrul Victor Ponta pentru ordonanţa de guvern care restrânge în continuare drepturile băneşti ale revoluţionarilor.
"Desolidarizaţi-vă de Victor Ponta!"(Emil Vlădesan), "Victor Ponta vrea să se răzbune pe revoluţionarii din Timişoara datorită socrului securist"(Tudorin Burlacu), "Am ajuns nişte asistaţi sociali"(Lucian Căldăraru şi Ştefan Ivan) sunt câteva dintre cuvitele rostite la microfonul invitaţilor de la Consiliul Local.
Unn alt revoluţionar, Gheorghe Lungu, arestat în decembrie 1989, a cerut sprijinul pentru un proiect de lege la care lucrează revoluţionarii din Timişoara, prin care să fie recunoscuţi ca revoluţionari în decembrie 1989 doar cei care s-au manifestat până în 22 decembrie, pentru că "revoluţionari adevăraţi au fost doar la Timişoara".

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.