Sirieni cu repetitie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.07.2014 12:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera au retinut, in noaptea de 14 spre 15 iulie, un grup de trei sirieni care au incercat sa treaca ilegal frontiera, a doua oara in mai putin de o luna,  pe jos, pentru a ajunge in Spatiul Schengen.
In jurul orei 2, in noaptea de 14 spre 15 iulie, o patrula de supraveghere a frontierei de stat din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare a observat trei persoane adulte care se deplasau pe jos spre Ungaria.
Cei in cauza au fost retinuti la aproximativ 200 metri interior fata de teritoriul statului vecin, in marginea de vest a localitatii Cenad, in vegetatia din apropierea frontierei.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoanele sunt cetateni din Siria cu varste cuprinse intre 20 si 45 ani si intentionau sa ajunga in Spatiul Schengen.
Cele trei persoane sunt toti barbati si au declarat ca s-au deplasat cu autoturisme de ocazie pana la Sannicolau Mare, iar de aici pe jos, peste camp pana in momentul retinerii.
Au recurs la aceasta metoda pentru ca nu posedau viza pentru Spatiul Schengen si doreau sa ajunga in Germania.
Cei trei barbati au mai fost retinuti de catre politistii de frontiera timiseni in tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat in 27.06.2014.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.