Sistemul bancar intre interesul persoanelor si interesul general

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.05.2013 10:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Joi, in data de 9 mai 2013, între orele 09:00 - 15:30, la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, Universitatea de Vest din Timisoara, Asociaţia Română de Drept Pentru Dezvoltare - IDLO Alumni, în colaborare cu SCP Vilău&Mitel, Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar – Bancar şi Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative – Universitatea de Vest din Timişoara, va organiza conferinţa „Probleme actuale în domeniul protecţiei consumatorilor. Sistemul bancar între interesul persoanelor şi interesul general”, tema conferinţei fiind aceea de a prezenta o imagine de ansamblu a legislaţiei actuale din domeniul protecţiei consumatorului, de a discuta modul de implementare a acesteia în cadrul instituţiilor financiar-bancare, precum şi de a contura o serie de propuneri pentru optimizarea normelor specifice acestui domeniu.
Conferinţa se va bucura de participarea specialiştilor de marcă din domeniul dreptului bancar şi a reprezentanţilor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor care, pe durata întregii zile, vor prezenta şi vor dezbate interactiv teme de la tendinţele actuale în reglementările din domeniul financiar-bancar şi până la aspecte practice ale relaţiei dintre bancă şi consumator. Printre cei care vor participa şi vor conferenţia, printre alţii, Ianfred Silberstein – Banca Natională a României- Preşedinte Asociaţia Europeană de Drept Bancar şi Financiar, Eugen Şchiopu- Avocat Baroul Prahova, Conf. Univ. Dr. Lucian Bercea – Decan – Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Universitatea de Vest din Timişoara, Lector Univ. Dr. Cristian Clipa – Director Departament de Drept Public- Facultatea de Drept şi Ştiinţe administrative, Universitatea de Vest din Timişoara, Adrian Ispaş - Director juridic Cetelem, Voicu Cheţa şi Marius Vladu - Avocati seniori – Vilău&Mitel, precum şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.
Seminarul se va desfăşura la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Bulevardul Eroilor 9A, Timişoara, în ziua de joi 9 mai 2013, orele 9:00-15:30.
Pentru acordarea certificatelor este necesară prezenţa pe întreaga durată a evenimentului.
Conferinţa este acreditată INPPA, avocaţii beneficiind de 6 ore de pregătire profesională, iar pentru judecătorii de la de la instanţele de orice nivel din judeţele Arad, Caraş Severin, Timiş participarea este gratuită.
Persoana de contact de la care se pot obţine informaţii suplimentare este Theodora Moldovan (mail – office@ardd.ro, telefon – 0769.60.20.06.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.