Situatii de urgenta, faza zonala

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.08.2012 11:59 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

În perioada 01 - 03.08.2012, la Lugoj, se vor desfăşura Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, faza zonală, la care vor participa loturile sportive ale pompierilor militari din judeţele Timiş, Arad, Alba, Bihor şi Hunedoara.

În conformitate cu „Calendarul sportiv al A.S.P.R. pe anul 2012”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş organizează în această perioadă faza zonală a concursurilor SPSU, care vor reuni la Lugoj pompieri profesionişti din vestul ţării. Miza jocurilor: participarea în perioada 13 - 15.08.2012 la etapa naţională, competiţie care se va desfăşura în municipiul Suceava.
Concursurile constau din patru probe, desfăşurate pe parcursul a două zile, după cum urmează: Joi, 02.08.2012 - Scara de fereastră (Terenul sportiv al Detaşamentului de Pompieri Lugoj); Pista cu obstacole pe 100m (Stadionul Municipal Lugoj); Vineri, 03.08.2012 - Ştafeta 4 x 100m (Stadionul Municipal Lugoj); Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă (Stadionul Municipal Lugoj).
Lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş, condus de mr. Cristinel Coneru aspiră la locul I pe podium. ‚,Participăm la aceste concursuri din anul 2006, cu mult entuziasm. Ne antrenăm luni de zile, chiar şi în afara programului, deoarece ne dorim cele mai bune rezultate. Şi până acum suntem mulţumiţi de ceea ce am obţinut. Sperăm să o ţinem tot aşa.’’, a declarat locţiitorul comandantului pompierilor din Lugoj.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.