Societatea Timisoara refuza imbratisarea lui Titu Bojin

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.05.2014 11:39 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Societatea Timişoara constata ca  Partidul Social Democrat dezvolta o noua şi subtila strategie politica şi de propaganda, in care au fost intotdeauna greu de egalat, prin care confisca simbolurile rezistenţei anticomuniste de dinainte de revoluţie şi antifeseniste  de dupa.
La Antena 3 este confiscata moştenirea regalitaţii, dar şi durerea victimelor dictaturii memoralizata in documentarele doamnei Lucia Hossu Longin: toate sunt acaparate prin trustul de presa Intact in folosul domnului Dan Voiculescu, care pentru semenii noştri cu mintea limpede ramane (totuşi!) simbolul foştilor torţionari cu care a fost ortac ideologic, spune Societatea Timişoara.  
Spre exemplu, de aici, Societatea Timişoara a aflat ca lupta ţaranilor impotriva colectivizarii din Memorialul durerii se regaseşte in aceea a bieţilor ţarani de la Nana reprezentaţi de lupta doamnei Tiţa lui Dionisie.

Tot acum, Societatea Timişoara a aflat ca prin parinteasca purtare de grija a preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, cel care ne-a asigurat ca poate prin calde imbraţişari obliga primarii opoziţiei sa se alature viitorului partid unic, domnia sa ia in stapanire publicistica (desigur profund fesenisto - pesedista) a lui George Şerban.
Urmeaza la rand ca domnul preşedinte sa confişte Proclamaţia de la Timişoara.
Societatea Timişoara conchide: ”Vrem sa-l asiguram pe domnul Titu Bojin ca pe noi, cei caţiva care am mai ramas prin Societatea Timişoara, nu ne va confisca propagandistic oricate imbraţişari are in planul de activitate la propaganda de partid”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.