Soferi penali sau politisti cu exces de zel?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.01.2013 14:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii rutieri au întocmit 10 dosare penale, în perioada 14-17 decembrie a.c., conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care nu posedau permise de conducere, precum şi celor care se deplasau cu autoturisme neînmatriculate pe drumurile publice.
Au fost aplicate 1023 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 325 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 142 pentru neutilizarea centurii de siguranţă pe timpul deplasării.
Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 169 de permise de conducere, dintre care 117 au fost pentru  neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.
Au fost reţinute şi permisele şoferilor care au fost depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care nu au respectat semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric sau regulile de efectuare a manevrei de depăşire.
Au fost retrase 32 de certificate de înmatriculare pentru conducerea pe drumurile publice a unor autovehicule cu defecţiuni tehnice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.