SOFERII din CARAS-SEVERIN supravegheati (si urmariti) din ELICOPTER. Vezi IMAGINI SPECTACULOASE

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.07.2016 12:49 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timp de patru zile, politistii rutieri au actionat in judetul Caraş-Severin in vederea prevenirii si combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
Faţa de alte controale, de asta data, poliţiştii au beneficiat de sprijinul lucratorilor din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie.

In perioada 21–24 iulie a.c., politistii rutieri au desfasurat activitati in scopul prevenirii si combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile nationale, drumurile judetene si in localitati, precum si in vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice si impunerii respectarii normelor legale referitoare la viteza de deplasare.    

Poliţiştii au beneficiat de sprijinul lucratorilor din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie, impreuna supraveghind DN 6 din elicopter.

Astfel, politistii au intocmit   dosare penale si au aplicat 403 sanctiuni contraventionale in valoare de 129.825 de lei, dintre care 238 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum.

Ca masura tehnico-administrativa, au fost retinute in vederea suspendarii 52 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire, limitele legale de viteza si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.