Solstitiul de vara sarbatorit cu muzica franceza

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.06.2012 08:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Fête de la musique - Sărbătoarea muzicii nu este un festival ca toate celelalte. În ultimele trei decenii a făcut înconjurul lumii, fiind organizat în peste 100 de oraşe de pe toate continentele. A devenit, în timp, una dintre cele mai mari manifestări culturale franceze.Este o sărbătoare populară, gratuită şi, mai ales, se adresează tuturor.
Muzica este sărbătorită în fiecare an în 21 iunie, de ziua solstiţiului de vară. În 2012, tema acestei sărbători este muzica pop, care împlineşte 50 de ani, prilej cu care Institutul Francez din Timişoara vă propune să descoperiţi grupul pop-rock MOUSE DTC, din Mulhouse.
MOUSE DTC adoră să se joace de-a şoarecele şi pisica. În cântecele lor decalate şi dansante grupul îşi dezvăluie umorul provocator, într-un amestec de pop-rock electronic.
Evenimentul, organizat în parteneriat cu Primăria Mulhouse şi Primăria Timişoara, se va desfăşura pe 21 iunie, de la ora 21, în Piaţa Unirii, şi pe 22 iunie, de la ora 22, în clubul Setup (str. Pestalozzi nr. 14).
Accesul este gratuit.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.