Sorin GRINDEANU, cel care nu accepta COPROMISURI, cel care nu face INTELEGERI OCULTE!?... 13-14?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.06.2017 19:11 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Moţiunea de cenzura "Romania nu poate fi confiscata. Aparam democraţia şi votul romanilor" a fost adoptata miercuri in plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, a anunţat secretarul Camerei Ioana Bran. Au votat "pentru" 241 de parlamentari şi 10 au fost "impotriva". Numarul total de voturi valabil exprimate a fost 251. Preşedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a precizat ca in urma adoptarii moţiunii de cenzura Guvernul Grindeanu este demis, iar Parlamentul aduce de indata situaţia la cunoştinţa şefului statului, in vederea desemnarii unui alt candidat la funcţia de prim-ministru.

Sorin Grindeanu:

”Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in aceste zile, precum şi echipei mele. Sunt foarte mulţi cei care şi-au manifestat susţinerea, iar energia lor mi-a dat puterea sa trec cu capul sus prin aceste zile complicate pentru Romania!

Romanilor le spun ca imi voi face datoria pana la capat, pana cand ţara va avea un guvern funcţional.
Aşa cum am spus şi pana acum, sper ca PSD sa reşeasca sa numeasca viitorul premier. Important este sa ieşim din acest blocaj şi sa transmitem investitorilor şi cancelariilor din lumea intreaga faptul ca Romania ramane un mediu stabil şi predictibil. Important este ca romanii sa simta cat mai puţin efectele acestei crize politice.
PSD nu inseamna Liviu Dragnea. PSD nu inseamna nici Sorin Grindeanu. Acest partid trebuie sa ramana unit. Voi ramane in PSD, care nu trebuia sa treaca printr-o asemenea incercare, sa-şi dea jos propriul guvern pentru ca aşa vrea un singur om! Sper ca in 6 luni sa nu ajungem intr-o situaţie similara. Romania nu merita aşa ceva!
Ii mulţumesc lui Victor Ponta. Apreciez foarte mult ca a fost alaturi de mine.
Le mulţumesc tuturor miniştrilor şi le spun, aşa cum am spus şi pana acum ca trebuie sa vina la serviciu şi sa-şi faca datoria. Pana va fi numit un nou guvern, trebuie sa ne facem treaba!
Am facut ceea ce am crezut ca este mai bine. Am ales calea cea mai grea, sa nu accept funcţii, sa nu accept compromisuri, sa nu fac inţelegeri oculte, sa nu ma rog de nimeni, sa nu negociez cu nimeni! Ci sa fiu corect, transparent şi sa-mi fac datoria pana la capat in mod onest. Aveam aceasta datorie faţa de ţara mea!”...

P.S. Nimic despre Victor Ponta, nimic despre Ilie Sarbu, nimic despre Adrian Nastase, nimic despre Ion Iliescu. 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.