Speakeri de top sustin conferintele Automotive Forum Romania

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.09.2014 15:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cel mai important eveniment de business al industriei automotive din Romania se va desfasura anul acesta la Timisoara, in perioada 20-21 octombrie.

Automotive Forum Romania aduce in orasul de pe Bega  parteneri si lideri in industria auto din Romania si Europa, furnizori de servicii dedicate industriei, organisme de certificare, companii de consultanta fiscala si institutii ale statului, intr-un eveniment ce se va desfasura in incinta Hotelului Timisoara.

Agenda Automotive Forum Romania va cuprinde 4 sesiuni de conferinte, 8 workshopuri si 2 intalniri Business to Business. In cadrul conferintelor, reprezentanti ai Renault Technologie Roumanie, ACAROM, Automotive Cluster Serbia, Noerr Romania, Consiliile Judetene Timis si Arad, vor sustine prezentari de noi produse si solutii din industria auto.

Vor fi dezbatute subiecte legate de leadership si management coaching alaturi de Bogdan Comanescu de la Accelera Business Strategy si vom avea parte de o prezentare a Scolii de Conducere Defensiva si Pilotaj detinuta de catre renumitul pilot de raliuri roman, Titi Aur.

Conferintele vor fi moderate de catre Marius Ghenea, cel mai cunoscut antreprenor si profesor de antreprenoriat roman.

In fiecare din cele doua zile dedicate evenimentului se vor putea programa, prin intermediul organizatorilor, intalniri de tipul Business to Business intre participanti, astfel incat Automotive Forum Romania poate reprezenta o sansa pentru micii producatori din industria auto de a-si expune ofertele marilor companii in domeniu, asigurand astfel vizibilitatea propriei companii in mediul de afaceri.

Inscrierile la eveniment se pot face pe site-ul dedicat Automotive Forum Romania:
www.automotiveforumromania.ro

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.