Spitalul de Copii a fost o promisiune PSD, dar caramizile sunt la PNL...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.04.2014 20:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Fostul viceprimar al municipiului Timişoara, Sorin Grindeanu, actualmente deputat PSD in Parlamentul Romaniei, a continuat atacurile la adresa primarului Nicolae Robu, pe care il tot acuza de tergiversarea lucrarilor la Spitalul de Copii din Timişoara.
Pentru cine a uitat sau pentru cei care şi-au dorit sa uite, Spitalul de Copii a fost elementul de forţa al campaniei parlamentare a lui Sorin Grindeanu.
Evident, socoteala din campanie nu s-a potrivit cu tot ceea ce a urmat dupa ce s-a aşezat confortabil in fotoliul de parlamentar şi, de o vreme, tot da vina pe primarul Nicolae Robu ca nu-i indeplineşte promisiunea de camapnie pe care a facut-o electoratului din Timişoara.
In loc sa se concentreze pe gasirea de finanţare guvernamentala pentru Spitalul de Copii, parlamentarul de Timişoara cauta un ţap ispaşitor pentru promisiunile lui neonorate.
Şi asta pentru ca, deşi inca tanar, s-a cuplat rapid la modul clasic de lucru al PSD-ului. Adica daca Simona Halep caştiga un trofeu internaţional este numai meritul PSD-ului, iar daca Solvemtul din Timişoara a fost distrus pe vremea lui Ion Iliescu este numai vina lui Traian Basescu şi a celor care sunt impotriva PSD-ului...

Dar iata replica primarului Nicolae Robu la declaratiile autodescalificante ale deputatului Sorin Grindeanu privind Spitalul de Copii:

”Prin declaratiile de astazi, dl Grindeanu, presedinte PSD Timisoara, si-a mai adaugat o bulina neagra la "palmaresul" oricum "remarcabil" deja detinut. Continuati pe linia pe care ati invatat-o de la mentori precum Adrian Nastase si discipolii sai - nu-i numesc, stiuti fiind, oricum, de toata lumea - si veti ajunge "departe", d-le Grindeanu. De fapt, sunteti deja "departe", departe de aprecierea timisorenilor.
Este rusinos ca cineva care a fost viceprimar sa nu poata intelege nici dupa a zecea explicatie ca pentru a realiza un obiectiv de investitii, nu sunt suficiente vorbele goale, ci trebuie:
1. Sa organizezi o licitatie / cerere de oferte pentru contractarea proiectantului care sa elaboreze studiul de fezabilitate
2. Sa ti se elaboreze studiul de fezabilitate
3. Sa organizezi o licitatie pentru contractarea proiectantului care sa elaboreze proiectul tehnic si detaliile de executie
4. Sa ti se elaboreze proiectul tehnic si detaliile de executie
5. Sa organizezi o licitatie pentru contractarea executantului lucrarii
6. Sa executi lucrarea
A face toate acestea, d-le Grindeanu, in mai puttn de un an si jumatate este O PERFORMANTA, nicidecum o tergiversare. Presupun ca e greu sa fii frustrat - doar presupun pentru ca eu n-am avut motive sa fiu NICIODATA - si va privesc cu compatimire. N-aveti NICIO REALIZARE in viata profesionala si politica / administrativa si atunci, ce sa spuneti in interviuri?! Ii improscati cu noroi pe cei ce au. Atata puteti, atata faceti! Timisorenii va vor penaliza, fara-ndoiala, la vot, nevotand PSD!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.