Sprijin pentru 43 de copii si tineri cu distrofie musculara progresiva

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.04.2013 21:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Ca în fiecare an, Fundaţia “LAURENŢIU CIUCUR” a pregătit, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, cadouri pentru membrii săi.
Fundatia “Laurenţiu Ciucur“ are ca principal obiectiv de activitate, sprijinirea copiilor şi tinerilor care suferă în principal de distrofie musculară progresivă, precum şi a familiilor acestora.
Fundaţia are în grijă în prezent 43 de copii şi tineri cu nevoi speciale de care se ocupă un număr relativ mic de persoane.
Şi în acest an, fundaţia acordă cu ocazia sărbătorilor pascale, un sprjin financiar în valoare totală de 13.000 lei, pentru toţi membrii fundaţiei, copiii şi tinerii suferinzi de boli musculare şi neuromusculare progresive din judeţul Timiş.
Aşa cum s-a promis cu ocazia Telemaratonului din decembrie 2012, fiecare copil sau tânăr din fundaţie va beneficia de un sprijin financiar în valoare de 300 lei, ce va fi de mare ajutor fiecărei familii. Acţiunea va fi finalizată până în ajunul Paştelui.
Pe de altă parte, a fost stabilită perioada de desfăşurare a Taberei de Distrofie Musculară.
Aceasta va avea loc în perioada 13.06.2013 - 24.06.2013, la Buziaş, în locaţia pusă la dispoziţie cu multă generozitate de Fundaţia Cristian Şerban.
Fondurile pentru toate acţiunile de mai sus provin în exclusivitate din donaţiile oferite cu generozitate de timişoreni în cadrul celei de a XIX-a ediţie a Telemaratonului Speranţei, care s-a desfăşurat în luna decembrie 2012, manifestare organizată de Fundaţia “LAURENŢIU CIUCUR”, Inspectoratul Şcolar al Judetului Timiş, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş, Cons Electrificarea Instal Timişoara şi Televiziunea Europa Nova Timişoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.