Spulberate la marginea drumului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.10.2012 10:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În data de 15.10.2012, în jurul orei 20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că la iesirea din localitatea Uivar două persoane au fost accidentate de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului. La faţa locului poliţiştii au stabilit că cele două femei C. M. Ramona, de 23 de ani, şi G. A. Ionela, de 30 de ani, ambele din localitatea Uivar, circulau pe partea dreaptă a carosabilului când au fost lovite de un autoturism care circula către localitatea Pustiniş. 

Conducătorul auto care a părăsit locul accidentului a fost depistat în trafic de poliţişti, între localităţile Sânmartinu Sârbesc şi Peciu Nou, în jurul orei 22.30, conducând un autoturism care prezenta mai multe avarii în partea dreapta faţă, având un far spart şi o oglindă lipsă, care a fost găsită la locul accidentului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,55 mg/l, alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
În urma accidentului a rezultat decesul lui C. M. RAMONA şi rănirea gravă a Ionelei A.G.

***

Judecătoria Timişoara a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui T. Grigore, de 41 de ani, din comuna Botiz, judeţul Satu Mare, care la data de 15.10.2012, a accidentat două femei după care a fugit de la locul accidentului. Reamintim că accidentul a avut loc pe raza localităţii Uivar, iar în urma impactului a rezultat decesul Mihaelei C. şi rănirea gravă a G. Anca.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.