SSST!!! SUTE de IMIGRANTI trec FRONTIERA. Nu-i deranjati!... UNGARIA, ridica GARDURILE!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.04.2017 12:01 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, in cooperare cu I.J.J Timiş şi Gruparea Mobila de Jandarmi, au depistat, in zona de competenta a Sectoarelor P.F. Oravita şi Moravita, 44 cetateni din Irak, Siria, Libia, India şi Pakistan care au incercat sa intre ilegal in Romania, cu scopul de a ajunge in tari din vestul Europei.

 In ultimele 24 de ore, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oraviţa, judetul Caraş-Severin, in cooperare cu lucratori din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi, au desfasurat actiuni specifice pe linia combaterii migratiei ilegale, in urma carora au depistat, pe directia localitatilor de frontiera Comoraşte şi  Latunas, doua grupuri, formate din cate doisprezece cetateni straini, care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul tarii.
Avand in vedere ca persoanele in cauza nu isi justificau prezenta in zona, acestea au fost conduse la sediul Politiei de Frontiera  pentru cercetari.
In cadrul verificarilor preliminare s-a stabilit ca primul grup era format din doisprezece cetaţeni din Irak, Siria şi Libia, respectiv cinci barbati, o femeie si şase minori, cu varste cuprinse intre 3 si 32 de ani. Al doilea grup era format  din doisprezece cetaţeni irakieni, şase barbati, patru femei si doi minori, cu varste cuprinse intre  7 si  47 de ani.
Toate cele 24 de persoane depistate pe raza localitatilor Comoraşte şi Latunas au declarat ca au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge in tari din vestul Europei.

 * Tot in cursul dimineţii de 9 aprilie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontiera Moraviţa, in cooperare cu jandarmii din cadrul I.J.J. Timiş au depistat, in apropierea localitatilor de frontiera Gherman şi Clopodia, doua grupuri de cetateni straini, care nu isi justificau prezenta in zona, acestia fiind preluati si transportati la sediul institutiei pentru cercetari.
In cadrul verificarilor, s-a stabilit ca primul grup este format din sase barbati, patru  femei si patru minori, cetaţeni irakieni, cu varste cuprinse intre 3 şi 30 de ani. Al doilea grup era format din şase barbaţi, trei din India şi trei din Pakistan cu varste cuprinse intre 3 şi 40 de ani. Persoanele in cauza au declarat ca intentionau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.