START la EURO-FAVORURILE PSD. 20 de MILIOANE de EURO pentru JUDETUL NATAL al PREMIERULUI SORIN GRINDEANU

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.03.2017 09:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Creţu, a anunţat aprobarea fazarea unui proiect major din judetul Caras-Severin, ce are in vedere modernizarea structurii de apa şi apa uzata.

"In urma acestei decizii, va putea fi finalizata o investitie de mare necesitate pentru locuitorii din aceasta zona a tarii. Proiectul prevede reabilitarea şi extinderea infrastructurii de apa si a sistemului de canalizare in Resita, Caransebes, Bocsa, Otelu Rosu, Moldova Noua, Oravita, Anina si Baile Herculane. Imbunataţirile vor asigura calitatea apei potabile şi epurarea apelor uzate la standarde europene", a declarat Corina Creţu.

Totodata, va creşte gradul de protecţie a mediului inconjurator, deoarece toate apele uzate din gospodarii şi companii vor fi tratate inainte de deversare.
In urma etapizarii, investitia inceputa in perioada de programare 2007–2013 va putea fi finalizata in actuala perioada de programare. Proiectul ,,Modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Caras-Severin" este cofinantat prin Fondul de coeziune, contribuţia UE fiind in valoare de aproximativ 20 de milioane de euro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.