Start la inscrieri la Economia de la A la Noi

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.03.2013 15:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara – OSUT dă startul înscrierilor pentru Economia de la A la Noi, care au loc în perioada 4-13 martie.
Aflat la cea de-a 5-a ediţie, Economia de la A la Noi este un proiect dedicat studenţilor de la Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor, nivelul licenţă şi master, cu scopul de a le oferi un mediu adecvat în care noţiunile teoretice se îmbină cu practica, în vederea creării unor experienţe utile.
Studenţii de la Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor au posibilitatea de a se înscrie în perioada 4-13 martie, la standul de la parterul facultăţii, la unul din cele 8 workshop-uri şi anume: Public speaking, Motivaţie prin schimbarea gândirii, Microsoft Office for business, Ready? 1, 2, 3… Go! Be entrepreneur!, Joc de tranzacţionare la bursă, Contabilitate vs Fiscalitate, Arta de a negocia şi Gestures and body language. Din cei înscrişi vor fi selectaţi cei mai buni 200 de studenţi, însemnând 25 de participanţi la fiecare workshop, în funcţie de răspunsurile oferite în formularul de înscriere. Doritorii pot afla mai multe detalii pe site-ul www.ean.osut.ro.
Economia de la A la Noi se va desfăşura în perioada 20-26 martie, în Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor.
Conferinţa de deschidere ”Succes. Secrete, lecţii, poveşti” va avea loc în data de 20 martie şi este dedicată atât participanţilor la proiect, cât şi celorlalţi doritori.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.