Statuia ecvestra a lui Nicolae Robu: Politia Locala calare pe Complexul Studentesc...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.02.2013 15:11 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Ca urmare a situaţiei operative constatate în teren şi a complexităţii activităţii, Poliţia Locală Timişoara a decis instituirea de patrule permanente, pe timp de zi şi pe timp de noapte, în perimetrul Campusului Universitar cu scopul prevenirii actelor de nerespectare a legislaţiei referitoare la comercializarea de băuturi alcoolice, la nerespectarea orarului de funcţionare la unele societăţi comerciale, precum şi aspecte legate de prezenţa cerşetorilor şi oamenilor străzii, precum şi a câinilor fără stăpân.
Mai mult decât atât, vor fi organizate patrule mixte de poliţişti locali şi poliţişti de la Biroul pentru Centrul Universitar în baza colaborării stabilite între cele două instituţii.
Până la ora actuală poliţiştii locali au acţionat deja în zona campusului, aplicând un număr de 13 sancţiuni contravenţionale pentru comercializarea de alcool şi 11 pentru nerespectarea orarului de funcţionare.
Poliţia Locală reaminteşte că încălcarea în mod repetat a legislaţiei poate duce la propunerea de suspendare a activităţii localurilor aflate în această situaţie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.