Stefan Hrusca aduce Cantece de-acasa la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.04.2015 15:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cel mai iubit interpret de colinde din Romania, Stefan Hrusca, intampina vara cu un nou album, intitulat ”Cantece de-acasa”, pe care il va lansa intr-un concert extraordinar la Timisoara.
Evenimentul va avea loc in 21 mai 2015, de la ora 20,30, pe scena Operei Nationale Romane.
Celebrul cantautor roman a pregatit pentru fanii sai  un nou material disografic cu melodii de inspiratie folclorica, din zona Maramuresului, a Bihorului, a Muresului, si cu teme din traditia muzicala a altor zone etnofolclorice.  
Intitulat „Cantece de-acasa”, albumul va fi promovat in luna mai in cadrul unui turneu national.
Programul concertelor  va cuprinde piesele de pe noul album, dar si piese mai vechi, hituri de neuitat  ale indragitului artist.

„Am simtit nevoia sa inregistrez acest disc de ceva timp; e un proiect de suflet care sper sa ajunga la inimile dumneavoastra,  ale celor care m-au ascultat cu drag de 33 de ani incoace. Sunt cantece vechi, inegalabile, cu care am crescut sau pe care le-am descoperit si indragit in multele mele calatorii si de care m-am simtit aproape. O apropiere pioasa si mereu fascinata de esenta acestui neam al nostru, cu durerea si intelepciunea sa fara sfarsit, dar si cu acel har nebanuit al sau de a rosti in aceeasi masura gandurile si adevarurile fiecaruia dintre noi. Daca le stiti, cantati-le! Daca nu, ascultati-le! Vi le daruiesc intru pretuire si atenta pastrare...” - a declarat Stefan Hrusca.

Biletele au pretul de  50 lei si s-au pus in vanzare la Agentia Operei  Nationale Romane din Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.