Stefan HRUSCA vine cu FLORI DALBE pentru toata TIMISOARA. Vezi cat costa BILETELE si cand au loc SPECTACOLELE...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.12.2017 13:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Pentru cei care – cu nostalgii ale unei copilarii cu dalbe ierni de poveste - sarbatorile incep odata cu colindele lui Ştefan Hruşca, artistul va susţine in capitala Banatului doua concerte in aceeaşi zi.
Seria turneelor sale de Craciun a inceput in 1991 şi de atunci, an de an, Ştefan Hruşca a avut parte de public fidel şi sali arhipline in toata Romania.

Concertul intitulat ”Acasa de Craciun” se va desfaşura luni, 11 decembrie 2017, de la ora 17,30 şi de la ora 20, la Opera Naţionala Romana Timişoara.
Indragitul colindator maramuresean va vesti miracolul Sarbatorilor cu frumoasele-i cantece tradiţionale precum “Florile Dalbe”, “Trei Pastori”,  “Afara ninge linistit”, “Linu-i lin”, “Sfanta-i sara de Craciun” si “Ziurel de ziua”.
La Timişoara, biletele pentru concert costa, in funcţie de loc, 80 sau  100 de lei şi s-au pus in vanzare la Agenţia Operei.

Stefan Hrusca s-a nascut in 8 decembrie 1957, la Ieud, in inima Maramuresului, şi este unul dintre cei mai renumiţi interpreţi de muzica folk, cunoscut publicului din Romania mai ales pentru colindele sale.
A debutat in 1981, la Cenaclul Flacara. Pana in 1984, acesta a sustinut cca o mie de spectacole impreuna cu cenaclul.
In 1991, s-a stabilit in Toronto, Canada, insa de atunci a revenit in fiecare an in ţara, iar colindele sale, cu mare grija pentru datina, bucura de sarbatori mii de romani.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.